Wacht niet te lang: bouw uw Magento shop om

Wacht niet te lang: bouw uw Magento shop om

We leven in een tijd waarbij online verkoop groter wordt dan fysieke verkoop. Deze trend is voelbaar: veel webshopeigenaren gaan hierin mee. En voor het runnen van een webshop, heeft u uiteraard een goed webshop systeem nodig. Het is echter zo dat webshopeigenaren met een Magento shop tegen problemen aanlopen. Het ombouwen van een Magento webshop is daarmee een belangrijke zaak, die het liefst snel geregeld moet worden. Bij Highbiza verzorgen we de ombouw van Magento shops naar een State of the Art webshop systeem! Direct een van onze ervaren webshop specialisten spreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Geen support voor Magento 1.9 en lager

Per juni 2020 levert Magento geen support meer voor Magento 1.9 en lagere varianten. Dit is natuurlijk even slikken: wat nu als u deze support juist hard nodig hebt? Bij Magento zijn complicaties aan de orde van de dag. Support is daarmee een must. Werkt u nog met Magento 1.9 of lager? Vergeet dan de update naar Magento 2.0 en kies voor een beter e-commerce platform.

En nu de ombouw van uw webshop, maar naar welk systeem?

Het ombouwen van een webshop is behoorlijk ingrijpend. Hierbij is het goed om te zorgen dat uw nieuwe platform van hoge kwaliteit is. Oscar is een webshop systeem met enorme schaalbaarheid en veel mogelijkheden. De verfijnde Oscar techniek zorgt voor een zeer snelle, krachtige webshop. Hierbij zijn veel zaken mogelijk. En het fijne hierbij is dat Oscar eveneens goedkoop is als webshopsysteem. Bij Highbiza verzorgen we de ombouw!

wacht-niet-te-lang-bouw-uw-magento-shop-om.jpg

Ook andere e-commerce systemen kunnen wij ombouwen!

Uiteraard bouwen wij Magento webshops om. Maar daarnaast kunnen wij ook andere webshops ombouwen. Hierbij kunt u denken aan de volgende systemen:

  • MijnWebwinkel
  • Woocommerce
  • Lightspeed
  • Open Cart
  • Shopify

Of u door ons een webshop laat ombouwen of een nieuwe shop laat bouwen: kwaliteit is gegarandeerd.

Stoppen met Magento en nu ombouwen naar Oscar? Laat Highbiza dit voor u regelen!

Magento werkt traag, heeft veel tijd en onderhoud nodig, én Magento stopt met support voor Magento 1.x varianten. Een overstap naar een State of the Art webshop systeem is hierbij een goede oplossing. En om welk systeem gaat het dan? Wij bouwen om naar het Class A webshop systeem Oscar. Bij Highbiza verzorgen we de Magento ombouw van A tot Z. Wilt u uw Magento shop ombouwen naar Oscar? Vraag dan een gratis demo aan of ga direct met ons aan de slag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze webshop specialisten staan klaar om u te ondersteunen!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige