Wat maakt Oscar dé keuze na het ombouwen van een Magento store?

Wat maakt Oscar dé keuze na het ombouwen van een Magento store?

Werkt u met een Magento webshop? U bent niet de enige: zo’n 250.000 webshops wereldwijd draaien nog altijd op Magento. Nu is het zo, dat Magento niet meer zo goed draait als het altijd deed. De nood aan verandering is daarmee hoger geworden. Maar waar te beginnen? Is webshop ombouw niet veel gedoe? Het antwoord is nee: niet bij Highbiza. Wij bouwen uw webshop om naar Oscar. En Oscar is een zeer kwalitatieve keuze na het ombouwen van uw Magento shop. Wij leggen u er in dit artikel graag meer over uit. Direct iemand spreken van Highbiza? Neem contact met ons op zodat we u kunnen adviseren.

De ergernissen die Magento typeren en de nood aan ombouw voeden

Magento wordt tegenwoordig getypeerd door kwaaltjes. Magento vereist veel updates en installaties om normaal te kunnen functioneren. Daarbij vereist Magento veel hosting capaciteit. Al met al is het een dure optie, waar u beter verandering in kunt aanbrengen.

Oscar: hét webshop platform van dit moment

Bij Highbiza verzorgen we webshop ombouw naar het kwalitatieve platform Oscar. Oscar is een Klasse A webshop systeem waar u echt op kunt bouwen. Zo is Oscar razendsnel, en superschaalbaar. Dat betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zonder dat u aan snelheid inboet. Daarnaast is Oscar een betaalbare webshop variant vergeleken met Magento. 

Kwalitatieve Magento ombouw door Highbiza

Een Magento webshop laten ombouwen? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat uw webshop precies zo wordt omgebouwd, als u dat wilt. En wist u dat wij ook nog eens betaalbaar zijn? Met lage maandbedragen ondersteunen we u betaalbaar en duurzaam. Op die manier zorgen we ervoor dat uw webshop te allen tijde keurig blijft functioneren.

Webshop goedkoop ombouwen en kwalitateit verhogen? Laat Highbiza dit regelen!

Het ombouwen van een webshop hoeft zeker geen dure en tijdrovende bezigheid te zijn. Bij Highbiza staan we paraat voor ombouw van kwaliteit, tegen een lage prijs. Hierbij bieden we u de meest redelijke maandelijkse bedragen en daarbij zelfs dagelijkse zorg. Wij staan graag voor u en uw online succes klaar. Wilt u uw webshop laten ombouwen naar het kwalitatieve ‘State of the Art’ systeem Oscar? Vraag dan de gratis demo van Highbiza aan of ga direct met ons gespecialiseerde webshop team aan het werk. Aarzel niet om contact met ons te zoeken als u nog vragen heeft over onze dienstverlening. Onze webshop experts staan altijd klaar om met u in gesprek te gaan, en u op maat te adviseren over de mogelijkheden.

wat-maakt-oscar-dé-keuze-na-het-ombouwen-van-een-magento-store.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige