Webshop laten maken met Oscar | Highbiza

Een webshop laten maken door webshop specialist Highbiza

Het maken van een webshop is nog niet zo eenvoudig. In vergelijking tot een reguliere website, dienen er veel extra functies ingevoegd te worden. Een webshop op maat vraagt om een webshop die naar wens is van de ondernemer. Aan de andere kant moet de webshop wel werkzaam zijn: zonder een goed werkende webshop, kun je rekenen op een lage conversie ratio. Het is om die reden een ‘must’ om te werken met een ervaren webshop specialist. Bij Highbiza kunnen we u goed helpen met een nieuwe webshop. Wij bouwen uw webshop (of migreren een oude webshop naar) met Oscar. Oscar is een kwalitatief systeem waarmee veel mogelijk is. Direct een van onze webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op!

Webshop systeem Oscar in plaats van het trage Magento systeem?

Het maken van een webshop kunnen wij onder andere voor u doen met het ‘State of the Art’ webshop systeem Oscar. Maar het ombouwen van een webshop, is uiteraard ook mogelijk. Maakt u bijvoorbeeld nog gebruik van Magento? Dan weet u vast hoe prettig het is te werken met een sneller systeem. Magento kenmerkt zich door traagheid. Daarnaast stopt vanaf juni 2020 alle ondersteuning voor Magento 1.9 en lager…

webshop-laten-maken-met-oscar-highbiza

Waarom samenwerken met Highbiza voor webshop op maat maken?

Bij Highbiza staan we in voor maatwerk als het aankomt op webshops. Wij leveren kwaliteit, en zorgen voor de juiste plug ins. Onze kennis van webshop technologie is hoog. Daarnaast zorgen wij ervoor dat  u qua kosten niet al teveel kwijt bent. Zo werken wij met voordelige webshop pakketten. Met de Highbiza webshop pakketten kunt u rekenen op langlopende ondersteuning. Zo blijft uw webshop altijd netjes draaien. Wilt u eerst even proberen of Oscar überhaupt iets voor u is? Geen probleem: een gratis demo is mogelijk zodat u weet waar u aan toe bent, voordat u ook maar iets uitgeeft.

Interesse in het laten maken van een betaalbare webshop, of Magento shop migreren? Wij staan klaar!

Wilt u een nieuwe webshop laten bouwen? Of overweegt u het ombouwen van uw Magento webshop? Wilt u dit laten doen door een expert op het gebied van webshops? Dan bent u bij Highbiza aan het juiste adres. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles goed werk: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u van A tot Z.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige