Webshop laten maken

Wat is de beste keuze?

Ruim driekwart van de Nederlanders boven twaalf jaar winkelt weleens online. Dit maakt een webshop een waardevolle aanvulling op een fysieke winkel. Het is zelfs mogelijk om een succesvolle onderneming draaiende te houden, zonder dat hier een fysieke winkel aan te pas komt. Maar dan moet de webshop wel aan een aantal eisen voldoen.

Een webshop is niet hetzelfde als een 'gewone' website. Webshops beschikken over een aantal belangrijke extra functies, die de gebruiksvriendelijkheid sterk verhogen. Dit omvat dus niet alleen essentiële functies als de afrekenmodule, maar ook het zoeken en filteren van producten, het aanmaken van productcategorieën, het weergeven van gerelateerde producten etc.

Welke eisen stelt u aan uw webshop?

Iedere webshop beschikt over een cms (content management system). Dit is de online omgeving waarin webshopbeheerders alle inhoud van de shop toevoegen en wijzigen. Van nieuwsberichten tot productafbeeldingen en van aanbiedingen tot klantgegevens. Als beheerder van een webshop zult u veel tijd doorbrengen in het cms. Dan is het wel zo prettig als het een gebruiksvriendelijke, snelle omgeving betreft. Enkele cms' die regelmatig gebruikt worden zijn Wordpress, Magento en Oscar. Onze voorkeur gaat hierbij absoluut uit naar Oscar. Dit is een open source cms, wat betekent dat de webshopeigenaar altijd eigenaar is en blijft van de code. En omdat alleen dat gebouwd wordt wat u nodig heeft, is de code compact en de webshop supersnel. Daarnaast is Oscar zeer veilig. Het is een niet-php platform, in tegenstelling tot Wordpress en Magento. Hierdoor is Oscar nagenoeg niet gevoelig voor geautomatiseerde hacks en gijzelingen (ransomware). De kwaliteit, snelheid, schaalbaarheid en veiligheid worden bewezen door de grote partijen die met de software werken: onder meer Google, Instagram, Netflix, de Efteling en Nu.nl.

webshop-laten-maken.jpg

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige