Webshop met Oscar

Het veilige, snelle, schaalbare én betaalbare systeem van de toekomst!

Een webshop met Oscar is superieur aan een webshop met Magento, Woocommerce, Opencart, Mijnwebwinkel of een ander systeem. Dat zeggen we natuurlijk niet zomaar. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat webshops met Oscar hoger scoren op de volgende punten:

  • veiligheid
  • snelheid
  • schaalbaarheid

Dit lichten we graag even toe. Hopelijk kunnen we u ook overtuigen van de voordelen van Oscar!

Een veilige webshop

Een webshop met Oscar-omgeving is nagenoeg gevrijwaard van geautomatiseerde hackaanvallen. Hackers proberen (klanten)data te bemachtigen om door te verkopen. Als webshopeigenaar wilt u natuurlijk dat de gegevens van uw klanten veilig staan. Helaas is dat bij veel systemen niet het geval. Neem een systeem als Magento, dat draait op php. Dit is een programmeertaal die zeer gevoelig is voor (geautomatiseerde) hacks en gijzelingen, ook wel ransomware genoemd. De taal is zeer foutgevoelig en als fouten gevonden worden, duurt het lang voor men ze oplost. Veranderingen in de taal zorgen er vaak namelijk voor dat de code niet meer werkt in verouderde browsers. Oscar draait op niet op php maar op het web-framework Django Python. Dit beschikt over de hoogste standaard qua webtechnologie die vandaag de dag beschikbaar is en dat wordt bewezen door de grote partijen die ermee werken: Google, Netflix, NASA en nog veel meer. In een webshop met Oscar staan uw klantgegevens veilig!

Een snelle webshop

Wist u dat maar liefst 53% van de internetgebruikers een pagina verlaat als het laden langer dan drie seconden duurt? Snelle websites zijn tegenwoordig zo normaal, dat een trage webshop al gauw klanten verliest aan de concurrent. En, minstens net zo erg: het zorgt ervoor dat de shop lager in de zoekresultaten van Google verschijnt. Want als Google ziet dat klanten uw webshop snel weer verlaten, denkt de zoekmachine dat de site niet aan de verwachtingen voldoet en komt hij lager in de resultaten. Een snelle webshop is belangrijker dan nooit tevoren! Gelukkig is dat met Oscar geen probleem. De code wordt gebouwd volgens het 'don't repeat yourself'-principe. Ook wordt alleen gebouwd wat nodig is - dus geen overbodige modules waar u zelden of nooit gebruik van zult maken. Dit houdt de code schoon en compact en zorgt voor een zeer snelle werking, ook op mobiele platforms.

Benieuwd waarom Oscar beter is dan Magento 2? Klik hier >

webshop-met-oscar

Een schaalbare webshop

In tegenstelling tot veel standaardpakketten, wordt in Oscar alleen gebouwd wat nodig is. Dat betekent echter niet dat we geen extra functies toe kunnen voegen! Misschien wilt u met een kleine, simpele webshop beginnen - maar zonder de mogelijkheid van een grotere webshop uit te sluiten. Geen probleem! We denken graag met u mee voor het toevoegen van extra's of het uitbreiden van het aantal mogelijke producten. Zo heeft u de mogelijkheid voor een uitgebreide webshop, zonder de hinder van nutteloos aanwezig materiaal. Alle gewenste functionaliteiten kunnen worden toegevoegd.

Een betaalbare webshop

Denkt u nu: 'ja, dat lijkt me wel wat, maar is zo'n webshop met Oscar niet veel duurder dan een andere webshop?' Wij kunnen u met een gerust hart vertellen dat dat bij ons in ieder geval niet zo is. We hebben niet alleen jarenlange ervaring met het systeem maar hebben daarnaast een manier ontwikkeld om het bouwen van webshops vergaand te automatiseren. Bij andere webshopbouwers, die misschien minder ervaring met het systeem hebben en/of inventaris handmatig toevoegen, zal u meer kwijt zijn. Maar onze ervaren programmeurs bouwen uw webshop snel en goed om vanaf een ander systeem. Wordt dit uw eerste webshop? Dat kan natuurlijk ook. Dan maakt onze designer eerst een ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Niet alleen het bouwen van uw webshop is goedkoper dan bij veel concurrenten, ook de beheer- en hostingkosten van een webshop met Oscar liggen zeer laag. Dat komt omdat Oscar alleen de functionaliteit bevat die u nodig heeft. U betaalt bij ons niet voor modules die u niet gebruikt! De compacte code vraagt geen overmatige hostingcapaciteit. Daarnaast heeft u door de veiligheid van Oscar niet te maken met een eindeloze stroom updates die u misschien wel kent van andere systemen.

Een gratis webshop

Bij Highbiza zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van Oscar, dat we u een gratis demo-shop aanbieden. Dit is geheel vrijblijvend, dus zonder kosten en verplichtingen voor u. We leveren u een demo-url met daarin een werkende shop, inclusief zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem. Met deze demo-url kunt u op alle apparaten zien dat u een supersnelle webshop krijgt die volledig responsive is. Waarom bieden we dit aan? Omdat na een demo maar liefst 85% van onze prospects de stap naar een Oscar-webshop definitief durft te zetten. Laat u ook overtuigen en vraag nu uw gratis demo aan!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige