Webshop op maat laten maken: van Magento naar Oscar

Webshop op maat laten maken: van Magento naar Oscar

Een webshop op maat: wat betekent dat nu eigenlijk? En is er sprake van maatwerk bij het ombouwen van een webshop? Bij Highbiza staan we in voor daadwerkelijk maatwerk als het aankomt op webshops. Wij ondersteunen overstappers in de algemene trend, waarbij men het verouderde Magento systeem verlaat. Hierbij bieden wij een maatwerkoplossing. Wij bouwen onder andere om naar Oscar. Meteen een van onze Magento en Oscar webshop specialisten spreken? Neem dan contact met ons op. 

De algemene overstap van Magento naar een ander webshopsysteem

Wellicht heeft u geluiden gehoord, of het ongemak zelfs al ondervonden. Magento werkt als webshopsysteem niet erg prettig. Het systeem wordt gekenmerkt door traagheid en tijdrovend onderhoud. Daarnaast worden Magento 1.9 shops en lager per juni 2020 niet meer ondersteund. Daarmee is een zware update noodzakelijk. Veel webshopeigenaren kiezen daarom voor de overstap naar een beter systeem. Deze overstap kunnen we bij Highbiza verzorgen, onder andere naar kwaliteitssysteem Oscar.

Magento ombouwen: waarom Oscar als webshopsysteem?

Wij werken met Oscar, omdat Oscar als webshopsysteem veel voordelen kent. De techniek van dit systeem is krachtig en gebruiksvriendelijk. Ook staat Oscar bekend om de volgende punten:

  • Hoge schaalbaarheid
  • Snelheid
  • Veiligheid (tegen hacks bijvoorbeeld)
  • Weinig hostingcapaciteit benodigd

Wat betekent een webshop op maat van Highbiza?

Nu leveren wij, als gezegd, webshops op maat. Hierbij leveren wij maatwerk bij de ombouw. Dat betekent dat u alles in uw nieuwe webshop terugziet, zoals u dat heeft gevraagd. Sterker nog: wij zorgen voor verbeteringen. Op die manier krijgt u kwaliteit geleverd tegen een eerlijke prijs.

Betaalbare webshop pakketten voor ombouw van Magento shops

Bij Highbiza bouwen we uw webshop om met maatwerk, tegen een goede prijs. Wij zijn betaalbaar, maar blijven kwaliteit leveren. Dit komt door de hoge mate van efficiëntie die wij in onze werkwijze geïncorporeerd hebben. Benieuwd wat u betaalt bij ons? Bekijk dan de overzichtelijke webshop ombouw pakketten.

Interesse in het laten maken van een betaalbare webshop, of Magento shop ombouwen? Wij staan klaar!

Een verouderde Magento webshop laten ombouwen wegens slechte kwaliteit en lage werkzaamheid? Heeft u zelf de kennis niet van Magento om deze shop om te bouwen naar een beter werkend webshopsysteem? Dan bent u bij Highbiza op de juiste plaats. Wij zorgen voor een keurige webshop waarop alles goed werk: aan de voorkant én aan de achterkant. Heeft u vragen over de dienstverlening van Highbiza, het systeem Oscar of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met een hoge gerichtheid op onze klanten ondersteunen we u volledig.

webshop-op-maat-laten-maken-van-magento-naar-oscar

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige