Webshop specialist

Wij weten waar een goede webshop aan moet voldoen

Wilt u een webshop laten bouwen of ombouwen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een webshop specialist. Een deskundige partner die weet waar een goede webshop aan moet voldoen. Die weet welke eisen u en uw klanten stellen aan de shop. En die u vervolgens zoveel mogelijk werk uit handen neemt, zodat u zich kunt focussen op belangrijke zaken zoals de producten die u verkoopt.

Gelukkig bent u daarvoor bij Highbiza aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel én wat niet werkt in een webshop. Daarom noemen we ons ook met trots echte webshop specialisten. Maar voor u beslist met wie u in zee wilt, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat eigenlijk belangrijk is bij het ontwikkelen van een webshop. Daarom zetten wij de belangrijkste zaken hier voor u op een rij, in willekeurige volgorde.

Design en gebruiksvriendelijkheid

Een eerste indruk is allesbepalend. Dat geldt zeker ook voor een webshop. Een aantrekkelijke website, met een duidelijke structuur en natuurlijke interactie maakt het verschil. Als webshop specialisten maken we bij Highbiza webshops met een perfecte balans tussen tekst en visuals, content en lege ruimte. Samen met een intuïtieve navigatie zorgt dit ervoor dat bezoekers snel en gemakkelijk de juiste producten kunnen vinden.

Responsiveness

Responsiveness betekent dat de webshop zich aanpast aan het formaat van het scherm. We spreken van een goede responsiveness als een webshop automatisch kleiner wordt, een ingeklapt menu krijgt, of andere aanpassingen maakt wanneer de gebruiker op een smartphone of tablet kijkt. Tegenwoordig wordt ruim de helft van de online aankopen op dit soort kleine schermen gedaan. Het is belangrijker dan nooit tevoren dat uw webshop ook in klein formaat optimaal functioneert!

Eenvoudig te gebruiken cms

Het cms (content management system) is de 'achterkant' van uw webshop. Hier voegt u producten toe, stelt u prijzen in, maakt u categorieën aan etc. Oftewel: hier brengt u als webshopbeheerder veel tijd in door! Dan is het wel zo prettig om een cms te hebben dat snel en eenvoudig in gebruik is. Dit is één van de redenen waarom we bij Highbiza het liefst werken met het cms van Wagtail. Dit is een open-source cms dat snel in gebruik te nemen is door hapklare modules. Met slechts een uur uitleg kan vrijwel iedereen ermee overweg. Het is in het Nederlands en van nature responsive! Als webshop specialist zijn we zo overtuigd van Wagtail, dat we zelf de e-commerce software van Oscar erin hebben geïntegreerd. Zo kunt u gebruik maken van de beste software in het eenvoudigste cms!

webshop-specialist

Veiligheid

Geautomatiseerde hackaanvallen, gijzelingen (ransomware), doorverkoop van bemachtigde data - het is helaas aan de orde van de dag. Als webshopeigenaar bent u verantwoordelijk voor de data die u van klanten heeft en opslaat. Dan is goede beveiliging van het grootste belang! Enkele bekende systemen, zoals Magento of Wordpress, zijn niet goed ingesteld op hacks. Dat komt doordat deze systemen op de programmeertaal php draaien. Daarom kiezen wij als webshop specialisten voor Oscar. Het architectonische platform van Oscar zorgt ervoor dat u nagenoeg gevrijwaard bent van automatische hackaanvallen en ransomware! Daarnaast staat de data opgeslagen op een VPS in Schiphol, welke wordt versleuteld en beheerd via SHA2 met dubbele authenticatie. De firewall-instellingen zorgen ervoor dat ongeautoriseerde gebruikers na drie foute aanmeldpogingen worden geblokkeerd.

Snelheid

Wist u dat maar liefst 53% van de online shoppers afhaakt wanneer het langer dan drie seconden duurt om een pagina te laden? We zijn zo gewend aan de snelheid van het internet, dat we liever naar een concurrent gaan dan wat langer te wachten. Een trage shop heeft dus direct invloed op uw omzet! Wij garanderen u een snelle webshop. Omdat de code die we gebruiken met het 'don't repeat yourself-principe' schoon en compact blijft. We bouwen alleen dat wat nodig is, dus niet allerlei overbodige modules waar u in de praktijk zelden of nooit gebruik van zult maken. Webshop specialisten weten dat platformen die op andere soort code draaien, vaak een stuk trager zijn. Daar heeft u bij Highbiza geen last van!

Schaalbaarheid

Misschien begint u met een kleine webshop maar besluit u om daar een jaar later een aantal nieuwe producten aan toe te voegen. Of misschien is uw webshop zo succesvol dat u flink uitbreidt en koppelingen maakt met datasystemen, een productconfigurator wil laten bouwen of meer. Dan is het wel zo prettig als uw webshop op die manier uitgebreid kan worden. Wanneer u kiest voor goedkope zelfbouw-systemen heeft u hier geen controle over. Opties voor uitbreiding zijn er niet en als u die toch wil zal de webshop opnieuw gebouwd worden. Niet bij Highbiza. Als u uw webshop bij ons laat bouwen, kan deze op ieder gewenst moment uitgebreid worden met extra opties. Zo heeft u nooit meer modules dan u nodig heeft, maar wordt u tegelijkertijd niet beperkt in de mogelijkheden van uw shop.

Stabiele hosting

De samenleving van tegenwoordig draait vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week door. Voor uw (potentiële) klanten is het daarom wel zo prettig als uw webshop continu bereikbaar is. Dit is iets waar wij als webshop specialist rekening mee houden. We doen er alles aan om u te vrijwaren van alle mogelijke ongeregeldheden op uw site, met desgewenst checks via penetratietesten. We houden de server op url-niveau iedere twee minuten in de gaten door de url te pingen en de respons te meten. Daarnaast beleggen we de hosting standaard bij een van de meest professionele hostingpartijen in Nederland, met ruime ervaring met Django Python en Oscar.

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige