Webshop van Magento migreren naar Oscar

Vraag vrijblijvend uw gratis demo aan!

Voor alle gebruikers van Magento 1 is het een feit: de webshop moet naar een ander platform gemigreerd worden. Vanaf medio november 2018 begint Magento met het afbouwen van updates voor alle webshops die op dit systeem draaien. Hierna zult u als Magento-gebruiker snel problemen met de veiligheid van uw webshop ervaren. Zo zal deze kwetsbaar worden voor geautomatiseerde hackaanvallen, waarbij hackers bijvoorbeeld proberen om allerlei (klant)gegevens van u te bemachtigen. Als vervolgens blijkt dat u in gebreke bent gebleven bij de webshop beveiliging, bent u zelf aansprakelijk en kan dit het einde van uw webshop betekenen. U ontkomt er dus niet aan: uw webshop moet naar een ander platform dan Magento 1.

Magento 2 of een ander platform?

Als gebruiker van Magento 1 heeft u nu twee opties: overgaan naar Magento 2 of naar een nieuwer platform. De eerste optie lijkt misschien het gemakkelijkst, maar verkijk u niet: Magento 2 zal op een volledig nieuw platform draaien en uw webshop zal vanaf het begin opnieuw gebouwd moeten worden. Dit maakt het overstappen naar Magento 2 minstens zo ingrijpend als het overstappen naar een ander platform. Maar wanneer u naar een ander platform gaat, kunt u wel gebruik maken van de nieuwste technologieën, voor zowel veiligheid, snelheid en schaalbaarheid. Een goed voorbeeld van een nieuw systeem voor webshops is Oscar. Dit is een open source cms, wat betekent dat de webshopeigenaar altijd eigenaar is en blijft van de code. En omdat alleen dat gebouwd wordt wat u nodig heeft, is de code compact en de webshop supersnel. Daarnaast is Oscar zeer veilig. Het is een niet-php platform, in tegenstelling tot Wordpress en Magento. Hierdoor is Oscar nagenoeg niet gevoelig voor geautomatiseerde hacks en gijzelingen (ransomware). De kwaliteit, snelheid, schaalbaarheid en veiligheid worden bewezen door de grote partijen die met de software werken: onder meer Google, Instagram, Netflix, de Efteling en Nu.nl.

webshop-van-magento-migreren-naar-oscar

Van Magento naar Oscar

Bij Highbiza zijn we zeer ervaren met het ontwikkelen van webshops met Oscar. Onze webshops maken gebruik van de open source cms van Wagtail en Oscar. Door hun minimalistische, prettig ogende opzet zijn deze zeer vriendelijk in gebruik. Beide zijn ontwikkeld op het web-framework Django Python. Dit beschikt over de hoogste standaard qua webtechnologie die vandaag de dag beschikbaar is en wordt onder andere gebruikt door bekende bedrijven als Google, Netflix en NASA. Het garandeert compacte code en daarmee hoge laadsnelheden. De software is zeer schaalbaar en tegelijkertijd ontzettend veilig - het is vrijwel onmogelijk om hier geautomatiseerde hacks op uit te voeren.
Ook het webshop migreren van Magento naar Oscar is iets dat wij al voor vele klanten succesvol hebben volbracht. We weten welke functionaliteiten u verwacht en zorgen ervoor dat uw webshop in Oscar net zo goed zal draaien als deze dat altijd deed - maar dan sneller én veiliger. Vindt u dit juist het perfecte moment voor een uitbreiding van uw webshop? Dat kan ook! Geen vraagstuk is te groot voor onze ontwikkelaars.
Highbiza levert u een shop die gegarandeerd:

  • veilig is
  • snel is
  • schaalbaar is

We zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we bereid zijn om zonder kosten en verplichtingen een live werkende demo te maken. We leveren u een demo-url met daarin een werkende shop, inclusief gebruiksvriendelijk cms (beheersysteem). Met deze demo-url kunt u op alle apparaten zien dat u een supersnelle webshop krijgt die volledig responsive is. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige