Webshop vernieuwen

Waarom het belangrijk is uw webshop te vernieuwen

Ruim driekwart van de Nederlanders boven twaalf jaar winkelt weleens online. Dit maakt een webshop een waardevolle aanvulling op een fysieke winkel. Misschien heeft u zelfs een succesvolle onderneming zonder dat daar een fysieke winkel aan te pas komt! Maar uw webshop moet dan wel aan een aantal eisen voldoen. Zo is een belangrijke eis dat de webshop up-to-date is. Technologie verandert continu, waardoor er iedere dag meer mogelijkheden beschikbaar zijn. Zo snel als technologie verandert, zo snel raakt men gewend aan de nieuwste snufjes, betere snelheden etc. Als uw webshop achterloopt met bijvoorbeeld een gedateerd uiterlijk of trage laadtijden, verliest u al gauw klanten aan de concurrent.

Tijd om uw webshop te vernieuwen?

Iedere succesvolle webshop voldoet aan een aantal eisen. Hier een greep uit de meest belangrijke:

 • De laadtijd van pagina's is nooit langer dan drie seconden.
 • De webshop is volledig responsive. Dit betekent dat iedere pagina er altijd goed uitziet en een optimale ervaring biedt, ongeacht of men de site op een computer, laptop, tablet of telefoon bekijkt.
 • Het cms (content management system) is gebruiksvriendelijk en snel, zodat u als webshopeigenaar eenvoudig uw shop kunt beheren.
 • De webshop werkt naadloos samen met tools die het gemakkelijk maken om af te rekenen, bestellingen in te zien etc.
 • Klanten kunnen door middel van productfilters snel bij de producten komen die ze zoeken.
 • De webshop is beveiligd tegen (automatische) hacks en gijzelingen (ransomware).
 • De webshop heeft een aantrekkelijk uiterlijk met logische plaatsing van de verschillende onderdelen.

Al deze eisen zijn onderhevig aan technologische veranderingen. Nieuwe manieren om te betalen dienen zo snel mogelijk geïntegreerd te worden. De webshop moet op alle nieuwe (mobiele) platformen goed werken. Hackers worden steeds slimmer, dus beveiligingsmaatregelen dienen continu aangescherpt te worden. En daarom is het belangrijk om uw webshop regelmatig kritisch te (laten) bekijken en te vernieuwen, zodat u geen klanten misloopt. Gelukkig bent u daarvoor op de juiste plaats: bij Highbiza specialiseren we in het (om)bouwen en vernieuwen van webshops!

webshop-vernieuwen.jpg

Webshop vernieuwen bij Highbiza

Iedere webshop heeft een eigen identiteit. De kleuren, het lettertype, uw logo: dat is waaraan klanten direct zien dat ze bij uw webshop zijn. Bij Highbiza begrijpen we dat. Daarom doen we er alles aan om deze identiteit te behouden. We steken uw webshop in een modern jasje, maar met de kleuren die u eerder al gebruikte. Misschien is uw design helemaal zo verkeerd nog niet en hoeven we nauwelijks iets te veranderen. Of misschien wilt u juist graag een volledig nieuwe look voor uw webshop. Alles kan!

Het makkelijkste cms

Het cms (content management system) is de 'achterkant' van uw webshop. Hier voegt u producten toe, stelt u prijzen in, maakt u categorieën aan etc. Oftewel: hier brengt u als webshopbeheerder veel tijd in door! Dan is het wel zo prettig om een cms te hebben dat snel en eenvoudig in gebruik is. Dit is één van de redenen waarom we bij Highbiza het liefst werken met het cms van Wagtail. Dit is een open-source cms dat snel in gebruik te nemen is door hapklare modules. Met slechts een uur uitleg kan vrijwel iedereen ermee overweg. Het is in het Nederlands en van nature responsive! Wij zijn zo overtuigd van Wagtail, dat we zelf de e-commerce software van Oscar erin hebben geïntegreerd. Zo kunt u gebruik maken van de beste software in het eenvoudigste cms!

De veiligste software

Geautomatiseerde hackaanvallen, gijzelingen (ransomware), doorverkoop van bemachtigde data - het is helaas aan de orde van de dag. Als webshopeigenaar bent u verantwoordelijk voor de data die u van klanten heeft en opslaat. Dan is goede beveiliging van het grootste belang! Enkele bekende systemen, zoals Magento of Wordpress, zijn niet goed ingesteld op hacks. Dat komt doordat deze systemen op de programmeertaal php draaien. Daarom kiezen wij als webshop specialisten voor Oscar. Het architectonische platform van Oscar zorgt ervoor dat u nagenoeg gevrijwaard bent van automatische hackaanvallen en ransomware! Daarnaast staat de data opgeslagen op een VPS in Schiphol, welke wordt versleuteld en beheerd via SHA2 met dubbele authenticatie. De firewall-instellingen zorgen ervoor dat ongeautoriseerde gebruikers na drie foute aanmeldpogingen worden geblokkeerd.

De kortste laadtijden

Wist u dat maar liefst 53% van de online shoppers afhaakt wanneer het langer dan drie seconden duurt om een pagina te laden? We zijn zo gewend aan de snelheid van het internet, dat we liever naar een concurrent gaan dan wat langer te wachten. Een trage shop heeft dus direct invloed op uw omzet! Wij garanderen u een snelle webshop. Omdat de code die we gebruiken met het 'don't repeat yourself-principe' schoon en compact blijft. We bouwen alleen dat wat nodig is - dus niet allerlei overbodige modules waar u in de praktijk zelden of nooit gebruik van zult maken.

Een webshop bij Highbiza:

 • Is snel
 • Is veilig
 • Is responsive
 • Ziet er altijd goed uit
 • En is ook nog eens betaalbaar!

We zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we bereid zijn om zonder kosten en verplichtingen een live werkende demo te maken. We leveren u een demo-url met daarin een werkende shop, inclusief gebruiksvriendelijk cms (beheersysteem). Met deze demo-url kunt u op alle apparaten zien dat u een supersnelle webshop krijgt die volledig responsive is. Waar wacht u nog op? Vraag nu uw gratis demo aan!

Demo aanvragen

Stap 1: Uw gegevens

Demo aanvragen

Stap 2: Betalen en verzenden

Demo aanvragen

Stap 3: Overig en wensen

Vorige