None

Werkwijze

Van demo naar webshop

Highbiza heeft het bouwproces van een webshop grotendeels gestandaardiseerd. Blokje voor blokje bouwen we uw webshop op.
Hieronder beschrijven we de zeven stappen die we doorlopen.

Contact

1.

U vraagt, wij draaien

Highbiza legt aan u een vragenlijst voor. U geeft aan welke wensen u heeft ten aanzien van de webshop. Highbiza bekijkt uit welke functionaliteiten de webshop moet komen te bestaan. Het wensenlijstje.

2.

Honderd

Vervolgens wordt per functionaliteit bepaald of Highbiza deze al als bouwsteen beschikbaar heeft. Een voorbeeld van een functionaliteit is de FAQ. Inmiddels beschikken we over ongeveer honderd van deze bouwstenen. Sommige bouwstenen zitten bij het standaardpakket en daarvoor betaalt u dus niets extra’s. Voor andere bouwstenen geldt dat er een maandelijkse aanvullende bijdrage wordt berekend.

Heeft u als klant nog een aanvullende wens? Dat kan. Hiervoor leveren we maatwerk. We maken onderscheid tussen functioneel en visueel maatwerk. Logischerwijs zitten er aan maatwerk extra kosten verbonden.

3.

Testomgeving

Heeft Highbiza in beeld welke functionaliteiten nodig zijn? Dan gaan we aan het werk. Het resultaat: een werkende webshop. U krijgt toegang tot de testomgeving. Handig, want u kan hierin alles testen zonder dat het impact heeft op de live-website. En u krijgt zo een goede indruk van de webshop.

De webshop is beschikbaar op een eigen URL. Tevens bevat het een CMS- systeem waarmee er inhoud aan de shop toegevoegd kan worden.
De testomgeving blijft altijd bestaan. U kunt hier altijd testen als er aan uw webshop wordt gewerkt.

4.

Maatwerk

Indien er sprake is van maatwerk, leveren we dat eerst op in de testomgeving. Nadat u het werk uitgebreid heeft getest, voegen we het toe aan de live- omgeving.

5.

4 ogen zien meer dan 2

Al onze (nieuwe) software is door meerdere collega’s gezien en beoordeeld. Dit doen we volgens het zogenoemde vier-ogen-principe. Zo waarborgen we de kwaliteit van de software. Tevens zorgt het ervoor dat er op voorhand door twee collega's is gecontroleerd of alle bouwstenen in de testomgeving goed samenwerken met elkaar.

QA

Maar we doen meer. Alle bouwstenen testen we doorlopend. Onze QA -afdeling (quality assurance) doet dit handmatig, zowel op desktop, tablet als op een mobiele telefoon. Daarnaast testen we met geautomatiseerde testscripts, die iedere 24 uur worden herhaald. Natuurlijk geldt dit ook voor nieuw ontwikkeld maatwerk.

6.

Content

U voorziet de webshop van de juiste content via het CMS. Highbiza kan u hierbij helpen tegen betaling.

7.

3,2,1 live

Als u de content geplaatst heeft, gaat de webshop ‘live’. Wat betekent dat? De webshop komt beschikbaar op uw domein, zodat iedereen de webshop kan bezoeken. Maar voordat we dit doen vindt er nog een laatste controle plaats. Dit doen we aan de hand van de live-checklist. Deze uitgebreide check borgt een goede werking van de nieuwe webshop.

Door bovenstaand proces te doorlopen, zorgt Highbiza ervoor dat de webshop een zeer betrouwbare en stabiele omgeving is én blijft.