None

Content management systeem

Highbiza werkt met het CMS-systeem van Wagtail. CMS staat voor content management systeem. Het is een softwaretoepassing waarin je zo eenvoudig mogelijk zelf de inhoud van de website kan beheren. Daar heb je geen programmeerkennis voor nodig. We noemen dit ook wel de ‘achterkant’ van uw webshop.

Als webshopeigenaar brengt u veel tijd door in dit systeem. U voegt hier namelijk producten toe, stelt u prijzen in, maakt u categorieën aan etc. Daarom vindt Highbiza het belangrijk dat dit systeem aan ‘de achterkant’ snel en eenvoudig in gebruik is.

Wagtail

Wagtail is een open-source CMS met hapklare modules. Denk aan de tweetrapsauthenticatie of het toevoegen van blogs. Het systeem hanteert de Nederlandse taal. Binnen een uur kunnen wij u uitleggen hoe het systeem werkt.

Als webshopspecialist zijn we zo overtuigd van Wagtail, dat we zelfs de e-commerce software van Oscar erin hebben geïntegreerd. Zo kunt u gebruik maken van de beste software in het eenvoudigste content management systeem.

Oscar

Er zijn veel verschillende systemen op de markt om een webshop op te laten draaien. Highbiza heeft gekozen voor een kwalitatief open source platform: Oscar.

Oscar is puur gericht op de webshopkant van uw website. Denk aan de productpagina’s en de winkelmandpagina. Oscar werkt snel, heeft veel bestaande bouwstenen en leent zich voor maatwerk.

Highbiza heeft twee ontwikkelaars die meehelpen met het onderhouden van deze open source. We zitten dus dicht op het vuur!