None

Wie zijn wij

Highbiza is een website- en webshopspecialist. Al twintig jaar hebben we ervaring in het leveren van maatwerk op softwaregebied. We leveren vanzelfsprekend hoogwaardige kwaliteit software, maar onderscheiden ons door onze flexibiliteit.

Highbiza is in 2018 ontstaan als businessconcept van UWKM. Waar UWKM zich met name richt op maatwerk, zijn websites en webshops het vakgebied van Highbiza. Begin 2020 is Highbiza een zelfstandige BV geworden. Omdat beide BV’s in hetzelfde pand huisvesten, hebben we nauw contact met elkaar. Zo gaat er geen kennis verloren.

Demo aanvragen

We hebben 20 jaar ervaring in website-ontwikkeling en maatwerk op softwaregebied.

None

Schalen


Een website of shop bouwen is een klus. Na het bouwen van vele websites en shops drong de volgende vraag zich bij ons op: kunnen we dat niet ‘schalen’? Highbiza standaardiseerde het bouwproces van een website en webshop. Deze standaardisatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kan een ontwikkelaar gemakkelijk met de software overweg, ontstaat er een beter onderhoudbaar product en kan er makkelijk worden opgeschaald. Het uitgangspunt blijft natuurlijk het leveren van een hoogwaardig product.

Binnen Highbiza zetten we mensen in hun kracht. Door het gestandaardiseerde bouwproces hoeven we niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden. Hierdoor zijn we in staat met gekwalificeerde mensen in een kortere (doorloop)tijd productie te leveren.

Flexibiliteit


Veel website- en shopeigenaren willen iets speciaals. Iets wat niet past in de standaardsoftware. Highbiza werkt met bouwstenen en levert daarnaast maatwerk. Voorbeelden van bouwstenen zijn betalingsmogelijkheden (Mollie, Paypal) of een storelocator. Door te werken met bouwstenen kunnen we functionaliteiten gemakkelijk toevoegen en weglaten. Zo krijgt u alleen ‘de toeters en bellen’ die u gebruikt. Het heeft nog een ander voordeel: er kunnen te allen tijde bouwstenen toegevoegd worden. Zo kan een bedrijf meegroeien. Ook tot de grootte van bijvoorbeeld Bol.com.

None

Tweehonderd

Highbiza heeft zichzelf tot doel gesteld om de hele markt te bedienen. Op dit moment draaien er zo’n tweehonderd websites onder onze vlag. De omzet van deze websites loopt uiteen van honderd tot vijf miljoen euro per maand. Het zijn eenmanszaken of grotere bedrijven die nationaal en/of internationaal opereren.

Onderhoud

Een website onderhouden is belangrijk. Doordat we onze software continue updaten, voorkomen we dat software outdated raakt. Deze verouderde software is namelijk onveilig. We willen dat alle bouwstenen altijd naadloos met elkaar samenwerken. Ook daarvoor is geüpdatete software nodig.

Abonnement

U betaalt voor het gebruik van de website door middel van een abonnement. Hierbij zijn hosting en het onderhoud aan de software inbegrepen. Net als de veiligheid.
Is er maatwerk nodig voor uw website? Dan maakt Highbiza een offerte.