None

Een leven lang

Het basisprincipe van Highbiza is: zolang u bij ons opdrachtgever bent, kunt u met uw webshop voort. We staan naast u tijdens het 'leven' van uw webshop.

Zo kan het zijn dat u begint met een kleine webshop maar doorgroeit tot een webshop van het formaat van Coolblue. Geen probleem voor ons.

Hoe kan dat?

Het is net als bij het bouwen van een huis: als het fundament niet goed is, worden de verdiepingen ook niets. Daarom levert Highbiza een stevig fundament als basis voor uw webshop. Hiermee kunt u doorgroeien naar een site van het niveau van Bol.com.

Onze systemen zijn erop ingericht om op te kunnen schalen. Dit kunnen bestaande bouwstenen zijn, maar we leveren ook maatwerk. Omdat we gebruikmaken van open source software leunen we op functionaliteiten die wereldwijd door anderen zijn gemaakt. Wij noemen die functionaliteiten bouwstenen. U kunt zoveel mogelijk bouwstenen toevoegen als u wil.

Een voorbeeld.

Stel u verkoopt eerst alleen producten aan klanten in Nederland en gebruikt daarvoor iDEAL als online betalingsmiddel. Vervolgens wil u ook graag in Duitsland uw producten verkopen. Dan werkt iDEAL niet, maar heeft u SOFORT banking nodig als online betalingsmiddel. Bij Highbiza kunt u dan uw webshop uitbreiden door deze bouwsteen toe te voegen.

Highbiza is dus geschikt voor een startende webshop tot aan de 'grote jongens' die moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van data integriteit en data-uitwisseling met externe systemen als ERP, CRM of boekhoudpakketten.