Het Gareel

Over Het Gareel

Het Gareel ruitersport staat bekend om zijn grote voorraad en de grote verscheidenheid aan merken die in de winkel te vinden zijn. Het Gareel heeft de grootste vooraad zadels van heel Nederland en de zadelpasservice staat heel hoog aangeschreven.

Meer over de webshop:

Vanwege het brede assortiment dat Het Gareel aanbiedt, wordt de bezoeker de mogelijkheid opgelegd om te filteren op specifieke kenmerken met behulp van de Oscar detail filters. Eenmaal op de checkout wordt door de postcode API het adres aangevuld zodra er een postcode en huisnummer is ingevuld. Betalingen worden afgehandeld door Omnikassa. Indien nodig, kan de klant met de invoice plugin betalen op rekening. Binnen Europa kunnen verzendingen plaatsvinden zonder BTW als er een gevalideerd VAT nummer wordt opgegeven. Dit gebeurd met de VAT plugin; hiermee wordt de BTW verlegd voor intracommunitaire leveringen. Het VIES register wordt hiervoor geraadpleegd.

Voor niet alleen nieuwtjes en weetjes, maar ook de versheid van de website wat resulteert in een betere Google score, wordt er een blog bijgehouden.

Demosite Klanten