Over ons

Wie zijn wij

Highbiza is een business concept van UWKM. Ons zeer ervaren team van programmeurs (www.uwkm.nl) werkt voor grote en kleine ondernemingen, waarvan enkele bekende zijn: Achmea, TenneT, Vopak, NFK, Bosch, de Europese Commissie, Linera, Kips, het Spoorwegpensioenfonds, Geurtsen, Tripa, BVK enz. Uw webshop is bij ons in goede handen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Met ons team van gekwalificeerde programmeurs zijn we van mening van veel toegevoegde waarde te kunnen zijn, omdat wij ons onderscheiden op het gebied van techniek, schaalbaarheid, veiligheid, prijs en samenwerking.

Open source

Wij vinden dat een website-eigenaar vrij moet kunnen zijn in de keuze met welke ontwikkelpartij hij of zij zaken wil doen. Daar hoort vrije software bij. Afhankelijk van de keuze die u maakt, krijgt u direct of na een vooraf overeengekomen periode de websitebroncode zonder belemmering in uw bezit. U bent en blijft dus baas over uw eigen bedrijf, dit in tegenstelling tot de situatie bij de vele 'out of the box' webshop-aanbieders als Lightspeed en Mijnwebwinkel.